Lumânări de Nuntă și de Botez

Lumânări de Nuntă și de Botez

Aici găsești tot ce ai nevoie pentru a-ți face sărbătoarea, nunta, botezul sau aniversarea ieșite din comun. Invitații dumneavoastră vor aprecia bunul gust si originalitatea. Lumânările noastre sunt unice pe piața din România (și nu numai) și fac impresie frumoasă cu fiecare ocazie. Fiecare dintre ele este atent lucrată manual, în cel mai mic detaliu, și reprezintă nivelul de top pe segmentul de Lumânări de Nuntă și Lumânări de Botez.
După eveniment, lumânarea de nuntă sau botez poate fi secționată și finalizată artistic pentru a se încadra în ambientul locuinței dumneavoastră, păstrând trează amintirea uneia dintre cele mai frumoase zile din viață în loc să sfârșească ascunsă într-o cutie, într-un spațiu de depozitare așa cum se întâmplă în mod normal cu alte lumânări pentru faptul că nu se pot integra în ansamblul estetic al încăperii. Tot acest procedeu artistic va fi GRATUIT, din partea noastră, dumneavoastră revenindu-vă doar responsabilitatea transportului.
Mai mult decât atât, mulțumită materialelor speciale pe care le folosim noi, pentru a se evita depunerea de praf, lumânările noastre pot fi spălate oricând cu apă rece la presiunea dușului, .

De asemenea, și cadourile din această categorie vin, la cerere, ambalate elegant, gata pregătite pentru a fi dăruite. Totul inclus în preț. Veți economisi astfel timp și bani, nemaifiind nevoie să căutați și să plătiți ambalaje de cadou.

Afișez 1–12 din 31 de rezultate

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Conținutul acestui site este securizat. Pentru detalii vă rugăm să ne contactați.
0