Cum se face retur

Politica de returnare
-CADOUL DE CEARA  vine în sprijinul clienților și vă informează că puteți returna produsele achiziționate pe www.cadoul-de-ceara.ro fără a preciza motivele returnării. Spre exemplu, returnarea poate interveni în cazul în care considerați că produsele sunt neconforme cu specificațiile de pe pagina de internet, produsele prezintă deteriorări sau au fost livrate greșit. Produsele vor fi returnate doar prin curier rapid. Suma returnată, cât și conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.
Perioada de returnare
-Perioada de returnare este de 15 zile începând cu ziua în care dumneavoastră sau persoana indicată de dumneavoastră a recepționat produsele comandate.
Exercitarea dreptului de a returna
-În cazul în care doriți să returnați produse, este necesar ca în perioada menționată mai sus să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a returna produsele, utilizând o declarație neechivocă, transmisă electronic la adresa cadoul-de-ceara@hotmail.com . Ulterior, veți primi mesaj de confirmare de primire a cererii de returnare, unde va fi specificată și locația unde trebuiesc expediate produsele returnate.
-Vă rugăm să expediați produsele obligatoriu în ambalajul original, în aceeași stare în care le-ați primit. Nu putem accepta produse care au fost deteriorate de către dumneavoastră sau care nu sunt însoțite de toate accesoriile. De asemenea produsele trebuie să fie însoțite de toate documentele care v-au fost livrate sau de eventualele cadouri primite odată cu cadourile cumpărate, de bonul fiscal aferent, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 15 zile de la data la care ne-ați comunicat returnarea. Termenul va fi respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 15 zile.
-Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul fiind acceptate doar dacă sunt în aceleași condiții pe care le-ai primit (împachetare, sigilare).
Consecintele returnarii
-Dacă alegeți să returnați produsele, vă vom rambursa suma pe care am primit-o de la dumneavoastră nu mai târziu de 15 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a returna produsele. Vă informăm că va trebui să suportați costul returnării produselor. Ne rezervăm dreptul de a amâna rambursarea până la momentul la care primim produsele sau până în momentul în care ne-ați furnizat dovada că ați trimis către noi produsele ce fac obiectul returnării.
-În măsura în care ne-ați indicat un cont bancar vom efectua transferul către acel cont bancar, fără a vă percepe comisioane pentru această rambursare. În situația în care nu este posibilă folosirea contului bancar vă vom contacta pentru a stabili metoda de rambursare.
-Pentru că ne dorim doar clienți mulțumiți și pentru a evita neplăcerile cauzate de un eventual retur, vă rugăm să ne dați ocazia să încercăm să rezolvăm posibila problemă și să găsim o soluție mulțumitoare, sunând la Departamentul Clienți din cadrul Secțiunii contact sau trimițând un email la cadoul-de-ceara@hotmail.com

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Conținutul acestui site este securizat. Pentru detalii vă rugăm să ne contactați.
0

Your Cart