Despre Noi

Despre Noi

cele-mai-frumoase-lumanari-furnizor-hoteluri-spauri-sali

Cauți un cadou deosebit care să impresioneze profund?

Cadoul de ceară este Magazinul de Lux dedicat cadourilor elegante pentru Crăciun, Marțisor, Paște, aniversări, al mărturiilor și lumânărilor stilate pentru nuntă și botez.

..... Fiecare dintre noi a cunoscut nevoia (de multe ori urgentă) unui cadou care să surprindă. Nu ne dorim să oferim ceva pentru care să ni se multumească doar din politețe, ca apoi să rămână ascuns într-o cutie sau care cu prima ocazie, să fie dăruit altcuiva, doar pentru că nu merită să fie păstrat.

Ne dorim cu toții să dăruim un cadou cu care să facem impresie frumoasă, un cadou care să primească exclamații, un cadou care să trezească sincere bucurii interioare. De aceea, noi, Cadoul de Ceară, îți oferim o  elegantă alternativă  la piața suprasaturată de kitsch, de multe ori ”Made in China”. Poți astfel să oferi un cadou special nu doar prin spectaculozitatea și originalitatea lui,  pe care n-o vei găsi în altă parte (pe acest segment), dar și prin faptul că fiecare dintre modele a fost lucrat manual în cel mai mic detaliu până la nivel de artă, în România, de către mâinile unor artiști pasionați care au pus mult suflet în ceea ce tu vei dărui, o calitate neprețuită pentru cei care cunosc și respectă adevăratele valori umane.

 

Alege Stilul

Ambient

Te-ai gândit vreodată că poți asorta chiar și lumina în intimitatea casei tale? Alegi să-ți înfrumusețezi casa cu altceva în afară de kitch-uri sau plastice de calitate îndoielnică? Vrei să oferi un cadou util și în același timp rafinat, unei persoane pe care o vizitezi? Faci parte dintre cei care apreciază calitatea, munca si pasiunea pe care o pun mâinile unor oameni într-un obiect de artă care prinde viață?
Acum poți alege un model lucrat manual, dintre cele care se pot integra atât de ușor în ambientul casei, de la masa din sufragerie până la foișorul sau terasa din gradină. Putem să le dăm orice culoare, aromă sau dimensiune în funcție de gusturile tale. Artiștii noștri lucrează special pentru asta.

Ocazii speciale

Aici vei găsi elementul care îți va face sărbătoarea, nunta, botezul sau aniversarea ieșite din comun. Invitații tăi vor aprecia bunul gust și originalitatea și le vei da ocazia să plece acasă cu niște amintiri cum nu au mai văzut vreodată iar destinatarul gestului tău va fi surprins de originalitatea cadoului. Mărturii și lumânări speciale pentru nuntă, botez sau cadouri pentru casă nouă? Aici este locul unde vei găsi obiecte unicat, idei de cadouri elegante care să se ridice la nivelul pretențiilor tale.
Pentru mai multe achiziții, promitem să facem și noi un cadou, astfel că-ți vom trimite o ofertă specială.
Și amintește-ți, la cerere, cadourile noastre vin ambalate și pregătite special, gata să fie dăruite. Ele pot fi inclusiv personalizate. Totul inclus în preț!

Floral        

Cui nu-i plac florile? Și cine nu face impresie frumoasă atunci când oferă o floare? Cine nu se bucură atunci când primește o floare? Și cine nu și-ar dori ca ea să nu se mai ofilească?
Ai acum ocazia să-i oferi o floare cum nu a mai văzut, o floare după care nu va mai suspina pentru că s-a uscat. Acum îți oferim ocazia să dăruiesti o amintire de neuitat și o bucurie cu adevarat sinceră.
Indiferent că sărbătorești o onomastică, că vrei să oferi un mărțisor deosebit sau că pur și simplu vrei să faci o surpriză unică, florile de ceară și lumina lor vor deschide orice ușă.
Și dacă vrei mai multe flori, promitem să îți facem o ofertă de nerefuzat, astfel încât să dai gata pe oricine.

 

 

Alege Eleganța

Tradiție

Gama Tradiție ne apropie mai mult de rădăcini, de obiceiuri, de originalul originarului. Ne apropie de fapt, de ceea ce contează mai mult în istoria unui neam.  Înțelegem astfel că tot ce ne-a rămas de la înaintași, începând de la Cultura Cucuteni și Tăblițele de la Tărtăria și până la opera lui Brâncuși sau Eminescu, este rezultatul muncii mâinilor și pasiunilor neobosite ale unor oameni. Încercăm astfel să contribuim și noi, la noțiunea de frumos, ce a fost construită de-a lungul timpului de către oameni de înaltă calitate.

 

Gama Translucid

Cine nu adoră sticla și impresia pe care le dă luminii? Cine nu admiră duritatea dar totodată și fragilitatea sticlei? Dar cine nu se delectează cu efectele spectaculoase pe care le provoacă flacăra lumânării unui recipient de sticlă? Alături îți prezentăm produse unice din ceară, modelate cu tehnici și materiale speciale pentru a lăsa lumina să treacă spre exterior, toate formând gama Translucid. Un cadou de bun gust nu trece niciodată neobservat.

 

Servicii business

Aici vă prezentăm toate modele care se pretează la activități de marketing, indiferent că doriți să vă promovați într-un mod inedit, să vă îmbunătățiți imaginea afacerii si să iesiți în evidență față de concurență sau că doriți să vă fidelizați clienții, partenerii și angajații cu un cadou rafinat cu ocazia Sărbătorilor de Craciun, de Paște, de 1-8 Martie sau la aniversarea propriei dumneavoastră companii. De asemenea, pentru că  noi suntem  și furnizori  și producători  de lumânări, asigurăm reumplerea recipientelor și înlocuirea lumânărilor consumate pentru mesele restaurantului dumneavoastră și lumânări de rezervă pentru Cadourile de ceară astfel că este exclus să rămâneți fără această frumoasă sursă de lumină.
De aceea, ne adresăm:
- Hotelurilor și pensiunilor
- Restaurantelor
- Companiilor locale sau multinaționale
- Saloanelor de înfrumusețare și masaj
- Organizatorilor de evenimente
- Florăriilor și magazinelor de decorațiuni
Și tuturor celor care înteleg că focul este elementul primordial care a fascinat, continuă și va continua să fascineze omenirea indiferent că se află în flacăra unei lumânări în mijlocul unei mese, în focul unui șemineu sau al unui foc de tabără.
Pentru comenzi mari, garantăm atât negocierea prețurilor cât și livrarea.

 

Echipa noastră

Avantajele noastre

Un produs unic pe care nu-l mai găsești în altă parte. Garantăm asta! O idee originală și elegantă, care, mulțumită concluziilor clienților noștri ne-a confirmat că face supriză și impresie frumoasă cu orice ocazie. Un produs românesc, de înalt nivel. Alternativa la piața supra-saturată de obiecte de calitate îndoielnică și nivel estetic scăzut.
Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 250 de lei. De asemenea, putem livra la orice adresă în cazul în care doriți să faceți o surpriză cuiva drag.
Transport securizat, astfel că veți intra în posesia cadoului în perfectă stare. Și pentru că dorim să vă facem dovada profesionalismului nostru, ne angajăm să înlocuim orice produs care a suferit daune pe parcursul transportului.
Putem personaliza orice produs, cu numele cuiva drag, cu logo-ul unei firme sau cu un mesaj pentru o ocazie specială.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Conținutul acestui site este securizat. Pentru detalii vă rugăm să ne contactați.
0