FAQs

Q?

Pentru achiziționarea mai multor produse se poate face reducere?

A.

Da, pentru mai multe produse achiziționate, vă vom trimite o ofertă pe măsura comenzii. Indiferent că sunteți în căutarea unor cadouri deosebite pentru clienții dumneavoastră sau că vreți să îmbunătățiți imaginea restaurantului pe care vreți să-l faceți unic în ochii clienților sau că doriți să vă surprindeți invitații la nunta sau botezul dumneavoastră cu niște mărturii cum nu au mai văzut.

Q?

Aceste obiecte artistice se pot curăța de praf?

A.

Da, și chiar mai bine și mai ușor decât articolele decorative obișnuite. Nu trebuie decât să puneți dușul cu apă rece deasupra și veți vedea cum praful este îndepărtat instantaneu. Apoi nu trebuie decât să lăsați aranjamentul să se usuce. Mulțumită metodelor tehnologice și materialelor de calitate pe care le folosim, procedeul nu dăunează cu absolut nimic  și se poate repeta ori de câte ori considerați că este nevoie.

Q?

În ce culori și cu ce arome se pot face aranjamentele?

A.

Vrei să asortezi cadoul cu mobila, cu nuanța pereților, cu rochia de mireasă? Gama de culori este a noastră dar alegerea este a ta, pentru că noi putem construi orice nuanțe dorești. Dacă cunoști sau presupui gustul destinatarului, dacă știi care sunt culorile casei sale, dacă știi ce nuanțe vor fi la nuntă sau la botez, spune-ne și noi le vom potrivi perfect în ton cu ambientul, pentru ca efectul surprizei să fie maxim. De asemenea, poți alege varianta dorită pentru parfumul Cadoului de ceară.

Q?

Cum voi primi cadoul ambalat?

A.

Cadoul vine securizat, în cutie de transport, cu bule de protecție, astfel că, chiar dacă curierul este neglijent, tu îl vei primi în perfectă stare. La cerere, vă ambalăm cadoul și vi-l pregătim pentru a fi dăruit, în ambalaj de cadou. Aceasta se face gratuit, fără costuri suplimentare, indiferent de mărimea sau numărul coletelor.

 

Click pe Play dacă doriți să aveți muzică pe fundal în timp ce citiți

Q?

Cât durează până ajunge cadoul la destinație?

A.

Ne luăm angajamentul să onorăm la timp promisiunea facută, astfel că în funcție de model vei ști de la bun început când îl vei primi. Timpul diferă în funcție de complexitatea modelului sau de numărul de bucăți comandat. În general, în maxim 2 zile lucratoare, cadoul tău este gata. Comanda va ajunge la tine in 1-2 zile lucrătoare din momentul în care predăm coletul curierului. Pentru comenzi mai mari, te rugăm să ne contactezi în prealabil.

 

Click pe Play dacă doriți să aveți muzică pe fundal în timp ce citiți

 

Q?

E prima oară când cumpăr de la dumneavoastră, produsele sunt într-adevăr lucrate manual?

A.

Da, fiecare produs este lucrat manual de la început până la sfârșit, în cel mai mic detaliu, de către un artist care își propune de fiecare dată să aducă noțiunea de lumânare la nivel de obiect de artă, obiect care să poată fi dăruit cu toată încrederea că va face surpriză destinatarului. Fiecare produs implică mai multe etape manuale, fără mașini automate sau sisteme robotizate. Sunt necesare peste 25 de etape tehnologice și proceduri pentru a aduce fiecare model la nivelul înalt al celor pe care le vedeți în poze. Spre exemplu, doar fitilul, pentru a fi introdus în lumânare, trece prin 7 stadii de pregătire necesare pentru o asigura o înaltă calitate a arderii.

 

Click pe Play dacă doriți să aveți muzică pe fundal în timp ce citiți

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Conținutul acestui site este securizat. Pentru detalii vă rugăm să ne contactați.
0