Testimonials

Ma bucur ca am descoperit cadoul-de-ceara. Cautam ceva deosebit pentru un botez și într-adevăr am găsit. Îmi pare doar rau ca nu erați acum 3 ani pentru botezul copilului meu. Comanda a venit repede, manopera este deosebita, iar prețul foarte convenabil. Am recomandat cu drag prietenilor. Continuați cu treaba buna pe care o faceți!

Vă mulțumesc!

 

 

Mihaela,

Keep this going please, great job!

Lindsey Balmain,

Am cumparat 3 modele de la dumneavoastra. Fiecare cu parfumuri diferite. Imi plac foarte mult. Sunt de bun gust. Am vizitat targul de la Viena si pot sa va spun ca imi pare rau ca am facut cumparaturi acolo. Aveau preturi cu mult peste ceea ce ofereau.

In maxim o luna revin pentru un cadou, este onomastica unei vechi prietene din copilarie. Va multumesc si va apreciez pentru inovatie

Atena Galante,

Am ajuns pe acest site urmand sfatul unei colege de serviciu. Nu stiam ce sa-i cumpar sotiei mele. Aveam nevoie de un cadou pentru sotia mea si ultimele dati dadusem gres cu lucruri care ori nu-i veneau ori nu-i placeau. Stim cu totii, barbatii nu se pricep la culori si cadouri. Anul acesta insa am impresionat-o. Nu mi-a destainuit prea multe dar mi-am dat seama din faptul ca a inceput sa-i faca poze cu telefonul. Aranjamentul a ajuns pe masa din sufragerie.

Multumesc

Marius Zamfir,

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
error: Conținutul acestui site este securizat. Pentru detalii vă rugăm să ne contactați.
0